Denise Dame, slavna Slovenka

Bodi tako čudovito, kot izgledaš 

Denise Dame, slavna Slovenka
Denise Dame, goo.gl/Zr9qaZ

Denise Dame, Gucci Korošica o kateri govori vsa Slovenija. Požela je vso zanimanje Slovenije na svojem YouTube kanalu, kjer ima kar več kot 11.000 sledilcev v malo manj kot dveh mesecih in na katerem snema svoje vloge o tem kaj počne, kako služi svoj denar, nekaj besed nameni tudi hejterjem, za katere se ne obremenjuje kaj dosti. Eden izmed njenih najbolj gledanih vlogov pa je seveda vlog v katerem predstavi vse svoje Gucci izdelke, katere sama pojasni naj bi dobila od svojih bivših fantov in oboževalcev, ki ga je poimenovala MY 5000€ GUCCI HAUL, kateri je doživel pravo slavo.

Denise Dame in “MY 5000€ GUCCI HAUL” 

Denise Dame v spodnjem vlogu vsem svojim fenom in fenicam predstavi celo “kolekcijo” svojih Gucci izdelkov, ki so ji bili podarjeni od njenih skritih oboževalcev in bivših fantov, nekaj pa si je kupila kar sama. Saj je prejela ogromno povpraševanja kaj ima ona vse GUCCI, kje je vse to dobila in če so vsi ti izdelki zares original. Pojasni, da ima ona vse original GUCCI in da ima v posebni kuvertici zbrane vse račune in certifikate s serijskimi številkami, ki jih dobiš, če kaj kupiš. Poleg prikaže še v kakšni luksuriozni škatlici in vrečkici Gucci dobite vse te original izdelke, ki imajo seveda GUCCI logo, katere nosi tudi sama čudovita Denise Dame.

Denise Dame obiskala PRIMARK in si kupila nekaj parov čeveljcev 

Nekaj nasvetov Denise Dame, kaj kupiti v takšni poceni trgovinici, ne da bi vi izgledali poceni

Denise se je odločila obiskati tudi Primark, da nebo nosila samo Gucci (“Gucci za po kuči”). V spodnjem vlogu lahko vidite kaj si je kupila v Primarku v Londonu, kateri so najbolj modni in hudi izdelki, ki so prepričali njo in kateri par čevljev jo je razočaral že po enodnevnem nošenju, da jih je vrgla v smeti. Nato pa je tudi vsem odsvetovala nakupe v PRIMARKU, saj je bila sama razočarana. Privoščila pa si je tudi nekaj seksipilnega, najbolje, da si sami pogledate in morda, bo všeč tudi vam.

KUPI MI GUCCI, It’s not a label it’s a lifestyle 

KUPI MI GUČI, je napis, ki krasi majčke čudovite Denise Dame, katere lahko sedaj tudi kupite preko njene estetsko oblikovane čudovite spletne strani. Sam napis KUPI MI GUCCI je svetlečo-zlate barve, spodaj pa jo krasi dvojni DD, ki pomeni Denise Dame. Majčke KUPI MI GUCCI pa so v tem trenutku pravi hit, za katere pravi, da to ni znamka temveč življenjski slog. Spodaj lahko vidite, kako se majčka luksoriozno poda Denise Dame. Pa kar hitro v akcijo, da si svojo zagotovite tudi vi.

Majice na voljo na moji spletni strani, link v bio! 🤗 #kupimigucci

A post shared by The Dame (@denisedame) on

Denise Dame končno zadovoljila Denisa Avdića, enega izmed njenih največjih fenov, saj jo poizkuša imitirati 

Denise Dame, slavna Slovenka
Denise Dame in Denis Avdić, goo.gl/N5Lwgz

Ker Denis Avdić ni sam zdrsnil Denise Dame v zasebno sporočilce, se je odločila, da ga nenapovedano obišče v studiu Radia 1, v katerega je prišla kot prva najvišja gostja. Denise Dame je očarala Denisa Avdića in zaslovela pred kamerami s kozarčkom šampanjčka v roki s katerim je nazdravila z Denisem Avdićem. V studio je prišla z namenom, da Denisu Avdiću podari njeno majčko KUPI MI GUCCI. Razkrila je tudi, da pod pravim krznenim plaščkom nima oblečeno nič a to ni želela razkriti pred javnostjo, tako, da je to ostala skrivnost, ki je ne bomo nikoli izvedeli. Za konec pa seveda ni šlo brez selfija za njene fene,  Denis Avdić pa se ji je zahvalil za ta visok čudovit obisk. Za konec pa se je Denise Dame poslovila s svojimi besedami: “Bodite tako čudovito, kot sem jaz”. 

GUCCI za po kuči in Denis Avdić”

Malo za šalo malo zares pa je še Denis posnel en svoj vlogec “GUCCI za po kuči” in predstavil svojo super kolekcijo izdelkov (smeh). Denise Dame pa mu je seveda pripravila nato nujno sporočilce v katerem se ne strinja z njegovo skopo kolekcijo, saj ona pravi, da v dobrodelne namene ona daruje na področju mode in lepote in se je zato odločila obogatiti to njegovo kolekcijo. Tukaj si lahko pogledate njeno sporočilce, NUJNO SPOROČILO ZA DENISA AVDIĆA. Denise Dame se je odločila in dala to čast Denisu Avdiću, da bo prvi, ki bo lahko nosil izdelek iz njene nove luksuriozne kolekcije in to je čudovita trend majčka z napisom KUPI MI GUCCI.

Čaw baw mjaw!

Denise Dame, slavna Slovenka (Viri):

Preberite tudi:

Prvi Meet & Greet z Denise Dame v Celju

1 Komentar

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here