Google AdWords promocijska koda

0
1214
Google AdWords promocijska koda
Vir: Ra

Google AdWords promocijska koda je za vse nove uporabnike brezplačna (pogojena je z domeno in jo lahko uporabimo le enkrat na eni domeni), vsakdo jo lahko pridobi na povezavi. Aktivira pa se po tem, ko jo vnesete v program in ko porabite naslednjih 20,00 EUR. Google AdWords promocijska koda vam omogoči brezplačno oglaševanje v storitvi Google AdWords v višini 60,00 EUR. Google AdWords promocijska koda je tudi zelo pogosto s strani različnih podjetji uporabljena z namenom zavajanja strank, saj jo veliko podjetji vključuje v svojo ponudbo, kot dodatno ugodnost, ki jo pridobite “samo pri njih” (ne od Googla, kar je zavajanje), če se za njih odločite.

 

Kaj je Google AdWords?

Google AdWords je storitev podjetja Google Inc. za oglaševanje spletnih strani. Na kratko povedano, če želite da se vaša spletna stran prikazuje na prvi strani prikazanih zadetkov, glede na vpisano ključno besedo ki ste jo iskali, brez da bi se spoznali na optimizacijo spletnih strani (ki po navadi zahteva veliko znanja, dela, časa in stroškov) je storitev Google AdWords najboljša izbira. Tukaj pa je pomembno izpostaviti, da je na dolgi rok optimizacija spletne strani cenejša na dolgi rok in velikokrat tudi bistveno boljša izbira.

AdWords je najpomembnejša Googlova storitev in že dolgo časa glavni vir zaslužka. S storitvijo Google AdWords lahko dosežemo, da se popolnoma nova stran brez optimizacije pojavi na prvi strani Googla, za vse ključne besede, ki jih vnesemo v program.

Googlovi oglasi so kratki in so sestavljeni iz ene vrstice naslova in dveh vrstic vsebine, ter spletnim naslovom (www.vašadomena.karkoli). Ker pa Google neprestano nadgrajuje svoje storitve, lahko te oglase razširite z dodatnimi povezavami, kot so: hitre povezave, lokacija, telefonska številka…

Google AdWords promocijska koda

Google AdWords promocijska koda je dosegljiva prav vsem na povezavi promocijska koda. Aktiviramo jo tako, da jo v vnesemo v nastavitvah (zavihek “Obračunavanje”). Pogoj da se resnično aktivira pa je, da najprej za oglaševanje porabimo 20,00 EUR. Google vam nato podari vavčer v vrednosti 60,00 EUR, ki ga lahko porabite za oglaševanje vaše spletne strani ali točno določenega produkta ali storitve.

Google AdWords promocijska koda

Zakaj uporabiti Google AdWords?

Z storitvijo Google AdWords, lahko zelo hitro in učinkovito na svojo spletno stran pripeljete stranke, ki vas iščejo po točno določenih ključnih besedah. Pojavite se na prvi strani, kar je ključnega pomena, saj večina uporabnikov spleta najprej pregleda zadetke, ki so najvišje uvrščeni.

Storitev Google AdWords je zasnovana po metodi direktnega marketinga, kar na kratko pomeni, da vas bodo (ob pravilni uporabi in nastavitvah) kontaktirali samo tisti, ki bodo vaše storitve potrebovali. Pomembno dejstvo je, da storitev Google AdWords kupca pripelje na vašo stran, od tu dalje, pa je povsem odvisno od vas ali vas bo kupec tudi kontaktiral (odvisna je kvaliteta internetne strani, analiza podatkov, hitro prilagajanje novim ugotovitvam, testiranje…). Skratka storitev Google AdWords naredi za vas pol poti (praviloma najtežje pol poti), pol poti pa morate opraviti vi sami (brez izgovorov). Tako je uspeh zagotovljen.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here