Prvi Meet & Greet z Denise Dame v Celju

Denise Dame v Citycentru Celje 

Prvi Meet & Greet z Denise Dame v CeljuV petek 17.11.2017, je velika množica ljudi prišla v Citycenter na Prvi Meet & Greet z Denise Dame v Celju. Vsi so nestrpno čakali prihod čudovite Denise Dame, da jo spoznajo v živo, se z njo poslikajo in kupijo njene majčke. Za vse, ki so majčko kupili po izjemni ceni 16 evrov, pa so imeli možnost sodelovanja v nagradnem žrebanju, katerega glavna nagrada je bila druženje z Denise Dame v Lotique Make Up trgovinici in vrednostni bon za 20€ .

Čudovita Denise Dame je bila na oder pospremljena v spremstvu varnostnikov. Vsi njeni oboževalci in oboževalke so planini na dan s telefoni in začeli fotografirati, ker so jo končno videli v živo. Seveda pa ni šlo brez kozarčka šampanjčka v roki. Naj vam povem, da v živo daje čisto drugačen občutek, kot to predstavlja na svojem YouTube kanalu, zares je čudovita.

Prvi Meet & Greet z Denise Dame v Celju
Denise Dame, goo.gl/aarwxG

Meet & Greet desetletja 

Slikanje in avtogrami čudovite Denise Dame 

Bodi tako čudovito, kot izgledaš

Čudovita Denise Dame se je preprosto prepustila in ob kozarčku penine slikala s svojimi oboževalkami in oboževalci, ki pa so v veliki večini mladostniki. Med vso gnečo, kar ni zmanjkalo polne vrste, ki si nebi želela slikati z njo. Delila je tudi avtograme na svoje majčke, ki so bile na voljo, da si jih lahko kupil na dogodku. Sama jo je seveda tudi imela, saj je zelo ponosna na začetek svoje kolekcije HOUSE OF DAME, ki pa jo bo čez čas tudi nadgradila še z več čudovitimi izdelki.

Prvi Meet & Greet z Denise Dame v Celju (2)
Denise Dame med slikanjem, goo.gl/ctQo43
Prvi Meet & Greet z Denise Dame v Celju
Denise Dame in njeni avtogrami, Foto: iNdigoNovice.si

Njeno majčko KUPI MI GUCCI pa si lahko zagotovite tudi vi preko njene spletne strani denisedame.com.

Prvi Meet & Greet z Denise Dame v Celju (5 of 20)
Foto: iNdigoNovice.si

Čaw baw mjaw!

Prvi Meet & Greet z Denise Dame v Celju (Viri):

Sorodni članek :

Denise Dame, slavna Slovenka

 

1 Komentar

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here