Konoplja - marihuana

Marihuana ali bolj po domače trava, je zloglasno trmasta in se zadržuje v vašem telesu zelo dolgo. Lahko jo najdemo na različnih mestih v telesu tudi do 6 mesecev in več.

Razstrupljanje telesa – MarihuanaPosebno pozornost smo namenili razstrupljanju telesa od THC-ja, ki je glavna nelegalna sestavina marihuane. Ostale droge se namreč izločijo iz telesa hitreje in jih po nekaj dneh ni več možno zaznati v našem telesu, zato posebna priprava na zdravniški pregled ni potrebna.
Urinski test na THC je lahko pozitiven do 21 dni po enkratni uporabi in do 3 mesecev pri redni uporabi marihuane. Krvni test je lahko pozitiven do 14 dni po enkratni in do 3 mesece pri redni uporabi marihuane, v slini pa jo testi v obeh primerih zaznajo do dveh dni po uporabi.

Predlog za vrnitev začasno odvzetega vozniškega dovoljenjaPreberite si tudi:

Kazen, globa za joint, konopljo, marihuano – Vse kar morate vedeti!V članku “Kazen, globa za joint, konopljo, marihuano – Vse kar morate vedeti!” želimo širšemu občinstvu predstaviti prekrškovni, kazenski in pravni pogled posedovanja manjše količine droge za lastno rabo. Kako poteka postopek, kakšne so kazni in kakšna so dejanja policije, kaj je sprejemljivo in kaj ni, kaj policisti smejo in kaj ne, ter kljub temu počnejo.

Zakaj THC ostane tako dolgo v našem telesu?

THC ostane v našem telesu zaradi tega ker je aktivna snov in je topna v maščobi. To pomeni da se pri kajenju trave THC kopiči in shranjuje v naših maščobnih celicah. Bolj kot je trava močna in bolj redno kot jo uporabljamo, več se je shrani v naših maščobnih celicah. Tako potem ko vaše telo porablja odvečne maščobe, se THC ponovno sprosti v kri in ko ga prebavimo se sprosti v urin.
Ravno zato je čiščenje oz. razstrupljanje telesa od THC-ja lahko zelo zoprno, saj moramo po navadi zdravniški pregled opraviti v roku 15 dni od prejema sklepa o odložitvi izvršitve prenehanja veljavnosti vozniškega dovoljenja.

Prvi nasvet za Razstrupljanje telesa, Marihuana

Prvi nasvet, ki ga lahko ponudimo v tem primeru je, da takoj po storjenem prekršku pričnete z razstrupjevanjem telesa.

V kolikor pa ste zamudili rok za vložitev predloga za vrnitev začasno odvzetega vozniškega dovoljenja in čakate na priporočeno pošto s sklepom o prenehanju veljavnosti vozniškega dovoljenja, ki se začne z opravilno številko EPVD (kratica EPVD je razvidna po navadi tudi iz modre kuverte), ga prevzamete 15 dan po tem, ko ste prejeli modro kuverto oz. obvestilo o prispeli pošiljki. Izjemno pomembno je da z čiščenjem telesa pričnemo takoj ko prejmemo obvestilo o prispeli pošiljki, saj tako pridobimo 2 tedna časa za razstrupljanje telesa, ne smemo pa pozabiti, da sta nam preostala še dva tedna do roka za oddajo predloga.

Vedeti moramo tudi da je pri naročanju na zdravniški pregled lahko čakalna doba do pet dni in ko opravimo zdravniški pregled po navadi traja še do 4 dni, da zdravstvena ustanova izda zdravniško spričevalo. Te roke moramo obvezno upoštevati, saj lahko v nasprotnem primeru zamudimo rok za vložitev predloga ali celo da zdravniškega pregleda ne opravimo.

Predlog za odložitev izvršitve prenehanja veljavnosti vozniškega dovoljenjaDrugi nasvet za Razstrupljanje telesa, Marihuana

Ob tako pomembnem zdravniškem pregledu, ko je na kocki vaše vozniško dovoljenje vam svetujemo, da za razstrupljanje telesa poskrbite na več načinov hkrati. Priporočamo vam kombinacijo naravnega čiščenja in čiščenja s posebnimi za ta namen pripravljenimi preparati, ki jih lahko kupimo preko spleta, v drogerijah in lekarnah. Za hiter takojšnji učinek pa nekateri celo priporočajo tridnevno kuro s kreatinom (creatine monohydrate) v podvojeni dnevni dozi, najvišji dovoljeni dnevni dozi CAMU CAMU (najbogatejši s C vitaminom, krepi tudi imunski sistem), velike količine brusničnega soka, ter aktivni kardio treningi večkrat na dan.

Preberite si tudi druge uporabne novice:

Zahteva za izročitev začasno zaseženega vozila

5 KOMENTARJI

    • Pegasti Badelj se priporoča za razstrupljanje jeter, kadar je treba iz telesa spravit THC, pa je bolj pomemben 100% kreatin, ki topi maščobne celice v katerih se nahaja THC, da pa slednjega spravimo iz krvi, pa vsekakor pomaga tudi Pegasti Badelj.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here